Meer info over de coachingsessies

Meer info over de gratis coachingsessies voor winkeliers en horeca.

Verkooptraining

Verkoopstraining Handel

Je klanten laten vertrekken met een goed gevulde shoppingbag? De sleutel van het succes van je onderneming ligt in de handen van jou en je verkoopteam!

Verbinding tussen je klant en je team is van cruciaal belang. Met V-Retail-Training focust coach Victoria De Mulder op het trainen en coachen van teams, medewerkers of ondernemers in detailhandel. Je omzet verhogen dankzij een goed contact met je klanten is de meerwaarde van deze training. Het kan met enkele kleine ingrepen door elke medewerker worden uitgedragen en heeft een rechtstreeks gevolg voor het rendement van je onderneming.

Verkoopstraining horeca

Wil je weten hoe je het omzetcijfer kan verhogen door slimme Hospitality? Met de coaching “verkooptraining Horeca” legt coach Reginald Bouw de nadruk op “verkoop door service”.

Door een doorgedreven hospitality-experience te bezorgen aan de gast, worden de verkoopresultaten in positieve zin beïnvloed. Tijdens de coaching aan jou en je medewerkers worden alle mogelijke kansen tot verkoop en meerverkoop in detail toegelicht, er wordt ook uitgelegd hoe ze klantvriendelijk aan te brengen. En dat wordt geïllustreerd met cijfers.

Innovatieve trends en vernieuwing in handel en horeca

Handel

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en vernieuwingen? In dit coachingtraject bekijkt coach Steven Bolle samen met jou hoe je kan inspelen op de noden van de consument van morgen.

Via huidige relevante trends en innovatieve technologie denkt Steven samen met jou mee hoe je je zaak kan innoveren en zo meer klanten kan aanspreken en meer commercieel succes kan boeken. Dit wordt gekoppeld aan de huidige doelgroep van je zaak zodat je onderneming echt versterkt wordt.

Horeca

Het businessmodel van je horecazaak versterken door innovatie of het implementeren van trends? In deze coaching bekijkt coach Karl Magnus samen met de ondernemer welke (inter)nationale trends en innovaties in food & beverage interessant kunnen zijn op een lokaal niveau, en dit op maat van de zaak en doelgroep. Je leert zodoende de vertaalslag te maken tussen interessante en innovatieve horeca-trends en de meerwaarde ervan voor je eigen zaak.

Optimalisatie winkelinrichting en etalageadvies

Stopping power creëren voor je zaak of voorbijgangers verleiden om je zaak binnen te stappen?

Tijdens deze coaching helpt coach Steven Bolle jou om naar je zaak te kijken vanuit het standpunt van de consument. Door de verschillende aspecten van de fysieke zaak onder de loep te nemen worden werkpunten gedetecteerd en wordt samen gekeken wat de prioriteiten zijn. Vervolgens worden praktische tips gegeven om met beperkte middelen toch een meetbaar resultaat te creëren, enerzijds door middel van quick-wins en anderzijds door meer fundamentele oplossingen te implementeren.

Doorlichting van marketing en de communicatiestrategie

Meerverkoop realiseren met een doorgedreven marketingstrategie? Tijdens deze sessie bekijkt coach Karl Magnus samen met de jou de communicatiebehoeften en hoe ze gepersonaliseerd, versterkt en verder opgebouwd kunnen worden.

We bekijken waar nog verder geoptimaliseerd kan worden en of alle belangrijke fundamenten (duidelijk concept, zicht op doelgroep etc..) aanwezig zijn, en dit volledig op maat van de onderneming. Tijdens deze sessie wordt ook geleerd hoe je klanten kan activeren met gerichte acties, promoties en de juiste interactie, en dit om je verkoopcijfers te boosten.

Ontwikkeling en bijsturing van sociale media

Je social media op punt stellen en een stappenplan opstellen? Tijdens de social media coaching neemt coach Anke Bongaerts gericht de tijd om in te zoomen op de specifieke noden en social media-gerelateerde vragen van de ondernemer.

Zo worden de social media doelstellingen van de ondernemer in kaart gebracht en wordt er vervolgens een strategie op maat bepaald. Vervolgens begeleidt Anke jou om met de juiste kennis aan de slag te gaan, de social media kanalen te versterken en de online visibiliteit van je zaak te maximaliseren met de juiste content.

Kosten beheer

Een sterke financiële basis voor je onderneming creëren? In deze coaching vertrekt Gert Buys samen met de ondernemer vanuit het huidige financieel plan. Hij zorgt ervoor dat de ondernemer over een financieel plan beschikt dat up-to-date is, dat de ondernemer begrijpt en waarnaar hij/zij/hen kan teruggrijpen en kan aanpassen indien nodig. Zo beschikt de ondernemer na het coachingstraject over een uitgewerkt plan om zijn/haar dagelijkse werking op maandbasis op te volgen en krijgt hij/zij inzicht in de voornaamste kosten, de opbrengsten en de prijszetting.

HR-doorlichting en ondersteuning van het personeel

Met het juiste personeelsbeleid je onderneming boosten? Tijdens deze coaching sessie bespreekt coach Reginald Bouw de jou een effectief personeelsbeleid dat aansluit bij de doelstelling van jouw onderneming.

Samen wordt gekeken naar de bestaande verloningswijze per medewerker, naar mogelijke loonoptimalisatie kansen, de motivatie van bestaande medewerkers en hoe deze te verbeteren. Je wordt ook ondersteund in toekomstige rekruterings- en opvolgingsprocedures om de juiste medewerkers te vinden voor je zaak. Zo zorg je ervoor dat je met het juiste beleid je onderneming versterkt.

Stadskantoor
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.