Schenk ICT-materiaal

We zijn op zoek naar ICT-materiaal dat al een eerste leven heeft gehad, maar nog kwaliteitsvol is. Wij zorgen dat het materiaal terechtkomt bij Leuvenaars die het nodig hebben. 

Jouw eigen ICT-materiaal schenken

Je kan herbruikbaar ICT-materiaal schenken aan de Kringwinkel ViTeS in Leuven en Heverlee. Zij brengen deze materialen terug in omloop via het netwerk van kringwinkels.

ICT-materiaal van jouw bedrijf of organisatie schenken

Welk materiaal zoeken we?

Vooral laptops kunnen we goed gebruiken, maar ook tablets, smartphones, headsets en andere hardware zijn meer dan welkom.

We focussen op materiaal van bedrijven of organisaties, omdat dit vaak gaat over grotere aantallen van de dezelfde toestellen. Daardoor kunnen we dit materiaal zelf in onze HardwareHub gebruiksklaar maken met onze vrijwillige pc-dokters.

Waar komt het materiaal terecht?

Bij Leuvenaars die het nodig hebben. We verzamelen het materiaal in onze HardwareHub, een soort uitleendienst. Wie aan de voorwaarden voldoet, kan er ICT-materiaal lenen.

Interesse?

Is jouw bedrijf of organisatie geïnteresseerd om (afgeschreven) ICT-materiaal te schenken? Of wil je een vaste samenwerking aangaan? Bezorg ons hieronder je gegevens. We contacteren je zo snel mogelijk.

We gebruiken dit mailadres alleen voor deze aanvraag.

Welk ICT-materiaal kan je schenken? Hoe wil je samenwerken? Heb je nog vragen?

Heb je een vraag?

Contacteer ons. We helpen je graag verder.

Bel ons

0477 98 47 77

Mail ons

iedereendigitaal@leuven.be
Je krijgt zo snel mogelijk een antwoord.
Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.